Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Rólam

Juhász Zoltán vagyok, cég és vállalkozásfejlesztési specialista, üzleti mentor és a Hogyan HACKeld meg a vállalkozásodat tulajdonosa.


Közel 18 éve lapítok és felépítek cégeket majd értékesítem őket. Már annyiszor kezdtem újra előröl, hogy mondhatom magamról, hogy cégépítésben, fejlesztésben profi vagyok. Pályámat műszaki területen kezdtem, első vállalkozásomban számítógépeket értékesítettem, később átnyergeltem pénzügyi területre és magamhoz képest nagyon sokáig volt saját könyvelőirodám. Minden cégemet saját erőből nulláról építettem fel és vittem ameddig képességeim engedték majd amikor nem boldogultam csődbementem vagy eladtam.

Később az építőipar egyik felívelő szakaszában úgy döntöttem hogy a pénzügyi terület után kipróbálom az építőiparit is.Kezdetben anyag beszállítóként később kisebb munkák kivitelezőjeként is kipróbáltam az építőipart, majd építőipari karrierem csúcspontjaként építetten néhány társasházat. Ezután újababb irányválás következett.

Volt olyan cégem,ahol marketinggel és kommunikációval foglalkoztam , de minden vállalkozásom erős alapját adta, hogy folyamatosan foglalkoztam üzletviteléi és pénzügyi tanácsadással, mivel rengeteg vállalkozással dolgoztam együtt , így az évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Nem utolsó sorban a logisztikában és a fuvarozásban is kipróbáltam magam. Legutolsó vállalkozásom amire büszke vagyok zöldség és gyümölcs nagykereskedelem. Hogy néhány számot is említsek 4 hónap alatt sikerült 1000% forgalomnövekedést elérni a nagybani zöldségpiacon. Ha igénybeveszel velem egy konzultációt szívesen megmutatom az esettanulmányt, hogy hogyan sikerült "kezdő" vállalkozókén null kilométerkőtől indulva több mint 1000% növekedést elérni számomra teljesen ismeretlen területen.Ha kiváncsi vagy rám nézd meg a linkedin profilom

A küldetésem

2020 után valami újat hozni a Magyar vállalkozói kultúrába, ami segít újrakezdeni és újra beindítani növekvő pályára tenni a magyar kisvállalkozói réteget. Folyamatosan évek óta dolgozom egy olyan módszertan kifejlesztésén mely minden gazdasági helyzetben megállja helyét mert az alapjai mélyen és stabilan túlmutatnak a gazdaságon ami folyamatos változásban és fejlődésben van.

Célom, hogy vállalkozótársaimnak megtanítsam azokat az univerzális szabályrendszereket amik segítik tűlelésüket és folyamatos növekvő pályára állítja őket. Van egy saját módszertanom ami sokoldalúan használható eszköztárral rendelkezik ha kíváncsi vagy hallgass bele Podcast csatornámba vagy gyere csatlakozz Valamelyik csatornámhoz .

Belehallgatok a Podocast csatornába

A jövőképem

2019-től jelentős gazdasági átalakuláson megy keresztül a világ, amiből szeretném kivenni a részem olymódon, hogy a jelen kialakult gazdasági környezetben segítem a cégvezetőket a szükségszerű átalakulásban és a növekvő profit elérésében .A vállalkozás Haceklés módszertana szélesebb körben elterjed a világon , egyik célom, hogy Magyarországon a magyar tulajdonú kisvállalkozások vezetői és tulajdonosai is megismerjék ezt a módszertant. Az új módszertan használó vállalkozók munkavállalóikkal, alkalmazottjaikkal, ügyfeleikkel és beszállítólikkal is nyertes- nyertes helyzetre törekvő, folyamatosan megujjuló és újat tanuló, korrekt és lojális üzletemberek.

Egy gondolat:

2020 tól már nem elegendő "ügyvezetőnek" lenni tovább kell fejlődni!

Olyan vezetővé aki már nem "cégeket" vezet, hanem helyzeteket és embereket megfelelően kezel !


Kapcsolatfelvétel

Ha felvennéd velem a kapcsolatot

...Néhány Érték amivel egyetértek, és fontosnak tartom, hogy minden cégvezető rendelkezzen valami hasonlóval .....

Kommunikáció

A helyes kommunikáció lényege ,hogy mielőtt kimondod összehangolod a gondolataidat és a szándékodat és úgy adod át hogy a másik fél is ugyanazt értse mint amit te mondtál neki.

Kötelesség

Megkeresni a legjobb képességeidet és azokat más emberek szolgálatába állítani .

Felelősség

A tudásoddal és a képességeiddel együtt folyamatosan növekszik vagy csökken, magadért és a világért amiben élsz, felelős vagy.

Univerzális törvények

Minden emberi cselekvéstől függetlenül működnek. Keresni kell őket, mert különben soha nem mutatkoznak meg .

Tanulás

Folyamatosan tanulni kell az iskolapaddal nem ér véget, az igazi tanulás a nagybetűs ÉLETTEL kezdődik...

Fejlődés

Szorosan együtt jár a megújulással , ami nem fejlődik az hanyatlik.

ElmeHACKelés

A saját gondolataid felett a kontrollt át kell venned, hogy ki tudd teljesíteni az életedet.

Etika

A jóra való késztetés, az életben elkövetett hibák kijavításának gyűjteménye.

Korrektség

A korrektség és a jó hírnév kéz a kézben jár , együtt egymást erősítik.

Küldetés

Szükséged van rá, ez adja az életedhez az üzemanyagot , ebből tudsz mindig erőt meríteni !

Szolgálat

Bármilyen terméked van vagy szolgáltatásod , mindenképpen azon munkálkodsz, hogy mások jobban érezzék magukat.

Ügyfélélmény

Ha szeretnéd, hogy emlékezzenek rád elsőre mindig többet adj mint amennyit kértek.

Csatlakozz egy közösséghez

#new impulse 

Szeretnél többet kihozni a napjaidból, és jó lenne egy támogató közösség?


Csatlakozz azokhoz az emberekhez aki már napi szinten tesznek azért, hogy kihozzák magából a maximumot!

Kövess

© 2020 By @zoltan.juhasz

© #mybusiness project 2020

This site was built with GroovePages

Report Site for Spam and Abuse.